Welkom op de website van Fintrain BV

Fintrain B.V. is een nieuw en ambitieus opleidingsbureau voor de financiŽle sector en is opgericht door mr Jochem G.T. van Haaren MFP. Na meer dan 10 jaar zelf actief te zijn geweest bij diverse banken, o.a. op het gebied van Financial Markets, Financial Planning en Private Banking, maar daarnaast ook in het onderwijs als deeltijddocent bij Avans Hogeschool, menen wij dat het anders kan onder het motto:

In theory, thereís no difference between theory and practice. In practice, there is.

- ĎYogií Berra -

Fintrain B.V. zoekt in haar aanpak de combinatie tussen theorie en praktijk en legt verbindingen op een manier die alleen mogelijk is met kennis en ervaring op beide terreinen.

Naast eigen materiaal, hebben wij als basis voor de theoretische kennis een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Instituut Scire, onderdeel van Avans+. Hiermee hebben wij een betrouwbare en ervaren partner die garant staat voor kwaliteit en continuÔteit.

Daarnaast hebben wij diverse professionals uit het onderwijs en uit de financiŽle praktijk bereid gevonden zich te verbinden aan Fintrain B.V. en zo bij te dragen in de ontwikkeling, verbetering en uitvoering van onze opleidingen.

Fintrain: op weg naar beter!

 
Fincrease Banen en Stages